Latex spuiten van plafonds

Een fris, strak plafond. Zo goed als nieuw. Daarvoor heeft u niet veel nodig. Het spuiten van latex muurverf biedt een goede uitkomst. Bij Jeroen Schilderwerken verzorgen we het spuiten van uw plafonds. Hiervoor gebruiken wij speciale verfspuiten. Het hanteren van deze spuiten hebben wij ons in de loop der jaren helemaal eigen gemaakt.

 

Met het toepassen van de spuittechniek wordt een egale structuur gerealiseerd. Deze structuur geeft een strakker resultaat dan bij regulier sauswerk met de traditionele verfroller. Ook is de klus snel geklaard. Zelfs wanneer onze specialisten de klus met passie uitvoeren. Het latex spuiten van plafonds is in de meeste gevallen voordeliger dan het verven met de verfroller. Dit verschilt per situatie en de te verven oppervlakte.

 

Inspectie: wat is de staat van het plafond?

Voordat we aan de slag gaan verrichten we een uitgebreide inspectie. Hoe is de huidige staat van het plafond? Een goede voorbereiding zorgt uiteindelijk voor het beste resultaat. Een resultaat dat past bij de wensen en de stijl van de klant.

Vragen over latex spuitwerk
of een offerte nodig?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op!