Acrylverf

Uw buitenmuren worden blootgesteld aan weersinvloeden, zoals regen en wind. Daarom is het belangrijk dat er een vochtbestendige muurverf wordt toegepast. Met een damp-open verf zorgen we ervoor dat het vocht dat zich in de muur heeft genesteld snel naar buiten kan verdampen. Gevelverven op basis van acryl zijn dampdoorlatend en waterafstotend. Het is een kleurvaste verf waar de UV-stralen niet doorheen komen. Dit zorgt voor een duurzaam resultaat. De gevelverf is verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet.

Kalkpleister

Met kalkpleister geeft u de buitengevel een frisse, mooie uitstraling. Dit is een type verf waar vochtproblemen geen kans bij krijgen. De gevel blijft in uitstekende staat voor 5 tot 10 jaar. Dit maakt het een uitstekende keuze voor de afwerking van de gevel.

 

Kaleien

Kalei is een vrij dunne pleister die goed beschermt tegen de weersomstandigheden. Het is geen verf maar een kalkpleister. De kalei wordt aangebracht met een kwast of papborstel op een poreuze ondergrond. Deze techniek wordt kaleien genoemd. Het kaleien geeft de woning een rustieke, authentieke uitstraling. De kalei komt het meest tot haar recht op de buitenmuren van woningen voor het creëren een landelijk karakter. Het is een geschikte methode voor renovaties, het verbetert de muursterkte van uw gevel.

Vragen over buiten gevels
of een offerte nodig?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op!