Top kwaliteit

Onze werkwijze

We gaan stapsgewijs te werk om u het beste resultaat te bezorgen. Onze schilders komen vrijblijvend bij u langs om de staat van het schilderwerk te beoordelen. Uw persoonlijke wensen worden besproken en we geven advies op maat. Aan de hand van dit bezoek wordt een duidelijke offerte opgesteld.

De uitvoering van de schilderklus verloopt zorgeloos. Met heldere communicatie naar de klant en het gebruik van moderne materialen. Na de oplevering van het werk laten we alles helemaal schoon achter. Duurzaam schilderwerk en een prachtig resultaat.

Schilderklussen in de winter

Sommige schilderklussen kunnen ook heel goed in de wintermaanden uitgevoerd worden. Heeft u zo’n klus voor ons? Maak dan gebruik van onze service tijdens de winter! Als u het binnenwerk tussen de periode van 1 november tot 1 april laat uitvoeren krijgt u 10% korting van de offerte. Dit is de ideale periode om schilderwerk aan het interieur te laten verrichten. Van de woonkamer tot de keuken, slaapkamer, het kantoor of de behandelkamer. Onze korting geldt voor zowel particulieren als zakelijke klanten.