We stellen je voor!

Over Jeroen Schilderwerken

Hi! Mijn naam is Jeroen Hermans. Geboren en getogen in Roosendaal, nu woon ik er samen met mijn vrouw en 3 kinderen. Ik ben op mijn 16e het schildersvak ingestapt, nu 21 jaar later heb ik al heel wat ervaring opgedaan.

 

In mijn beginjaren heb ik bijna 10 jaar in Rucphen gewerkt. Van mijn toenmalige baas heb ik het vak echt geleerd. Toen mijn baas moest stoppen heeft hij mij gevraagd om het bedrijf over te nemen. Een mooi aanbod, maar niet het juiste moment voor mij. Een tijdje later heb ik alsnog de stap gezet en ben ik mijn eigen bedrijf gestart.

 

Wij gaan net dat stapje verder.

 

Kwaliteit vind ik heel belangrijk. Als de klant iets netjes vindt en ikzelf niet, dan wordt het alsnog opnieuw gedaan. Ik ben een puntje precies, af en toe misschien iets te veel. We zijn altijd up to date van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. We gebruiken producten van nu en zijn constant bezig met verbeteren. We verrichten veel herstelwerk aan hout, zowel binnen als buiten. Dit doen wij door bijvoorbeeld het plakken van vlies. Dit is iets wat wij met beide handen aanpakken.

 

Het vertrouwen in ons werk, daar doen we het voor

 

De eerste dagen van een klus is veel voorbereidend werk nodig. Soms schrikken mensen als ze zien dat je het verergert. Als het dan een mooi resultaat geeft, zo goed als nieuw, dan zijn we tevreden. We hebben een goede band met onze vaste klanten. Mensen vertrouwen je in wat je doet en dat is fijn.

 

Overal waar wij komen moet het zijn zoals je het thuis zou doen. Niet tevreden, is niet af. Een opdracht is afgerond wanneer het een mooi resultaat heeft waar de klant en wij er tevreden over zijn!

Onze klanten worden hier blij van

Jeroen Schilderwek - logo rond Jeroen Schilderwek - logo rond

Ervaringen van onze klanten

Michiel
Jacobs

Netjes en secuur. Niet een schilder die af moet plakken, maar juist helemaal strak uit de losse hand schildert. Een vakman dus!

Rianne
Notenboom

Top-schilders, vakwerk, aanrader!

Marjon
Suijkerbuijk

De grote schilderklus van ons huis zit er op!
De slechte delen in het houtwerk zijn vakkundig gerepareerd en alles staat weer strak in de lak.
We zijn zeer tevreden over het vakwerk van Jeroen schilderwerken.
Dit schildersbedrijf is absoluut een aanrader!

Cees
Dekkers

Jeroen schilderwerken is een ouderwets, degelijk en vakkundig schilderbedrijf.
Hun aanpak is grondig en je huis knapt er behoorlijk van op.
Slechte onderdelen worden vervangen en al het schilderwerk na oplevering ziet er als nieuw uit.
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde schilderwerk.
Een aanrader om Jeroen schilderwerken in de arm te nemen.