Wij pakken houtrot aan

Houtwerk geeft vaak karakter en sfeer aan een pand. Ontzettend mooi, maar houtwerk heeft een bekend nadeel: houtrot. Houtrot vormt zich in dorpels, kozijnen, deuren en ander houtwerk in en rondom een huis. Soms ligt houtrot al op de loer wanneer u het nog niet in de gaten heeft. Dit kan komen door slechte ventilatie, verweerd schilderwerk of schilderwerk dat te dun is aangebracht.

Wij begrijpen hoe waardevol houtwerk is, de authenticiteit moet behouden blijven. Dankzij jarenlange ervaring en opgedane kennis hebben we ons gespecialiseerd in de reparatie van houtrot. We hebben alle expertises in huis om houtrot vakkundig aan te pakken. Bij de reparatie geven we direct de garantie dat het niet meer terug zal komen.

De specialist in houtrot reparatie

Als toonaangevend bedrijf in het aanpakken van houtrot problemen brengen we het pand terug in de originele staat. We herstellen het hout zodanig dat er een vernieuwde specialisatie wordt gerealiseerd. Zowel voor nieuwbouwwoningen als voor historische (grachten)panden. We gaan uiterst zorgvuldig te werk, duurzaamheid staat bij ons in een hoog vaandel. Daarom maken we gebruik van het herstelsysteem van Repair Care.

Vragen over houtrot reparatie
of een offerte nodig?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op!